CUM COMAND ?

Comanda pe internet dureaza doar cateva minute si presupune cativa pasi simpli avand doua posibilitati de comanda:Online sau Telefonic la numarul 0735.521.259

In ambele cazuri incepeti cu alegerea produsului.

Folositi meniul paginii site-ului si navigati prin toate categoriile si subcategoriile de produse sau scrieti simplu ceea ce doriti in casuta de ”Cautare produse”. Dupa ce ati gasit produsul dorit, dati click pe imagine si veti obtine descrierea detaliata a acestuia. Pentru a comanda online apasati tasta ”Pune in cos”. Daca optati pentru comanda prin telefon sunati la telefoanul afisat in pagina de contact site-ului si un operator va prelua comanda dumneavostra. Odata ce ati fost directionati la Cosul de Cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul din produse sau chiar sa renuntati la toate produsele comandate.

Daca ati ales optiunea de a comanda produsele selectate in cos trebuie sa completati datele necesare eliberarii facturii. Daca sunteti clientul nostru fidel si aveti cont, beneficiati de logarea directa si toate datele completate prima oara apar direct pe factura, daca nu aveti cont nu este nicio problema, trebuie sa completati campurile OBLIGATORII nume, adresa, e-mail, numar telefon.

Veti fi directionati la ultimul pas, cel de finalizare a comenzii. Puteti oricand continua cumparaturile si actualiza cantitatile sau a o finaliza . Dupa ce ati verificat datele din comanda si pretul total, acceptati “Termeni si conditii” si apasati butonului ”Confirm comanda”.

Urmeaza sa fiti contactat in maxim 24 ore pentru a va confirma prezenta pe stoc a produselor respectiv livrarea comenzii prin Fan Courier.

Va rugam raspundeti la telefon curierului!