UTILE

TRATAMENTUL OTITEI SEROASE CU OTOVENT

SIGUR ȘI NATURAL
NON-INVAZIV !!!
EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE CLINIC

Otovent ®

Pentru tratamentul presiunii joase / parțiale din urechea medie a copiilor cu vârste de până la 3 ani și pentru adulți.
Metoda Otovent ® este folosita în aproximativ 20 de țări, ca o alternativă eficientă, non-chirurgicală la introducerea tubului de ventilatie auriculara. Documentația demonstrează eficacitatea metodei atât la copii, cât și la adulți.

Otovent® este un mic balon pe care copilul îl umflă cu ajutorul nasului. Actul de umflare a balonului ajută la deschiderea tubului Eustachian, facilitând scurgerea lichidului din urechea medie. Balonul Otovent echilibrează presiunea pentru ameliorarea simptomelor din urechea medie.
Copilul dumneavoastră va trebui să utilizeze Otovent de trei ori pe zi până când tot lichidul se va scurge. Veți începe să vedeți rezultatele încă de la câteva zile de utilizare a dispozitivului Otovent.
Un dispozitiv cu balon nazal , ieftin și ușor de folosit ar putea oferi o soluție eficientă pentru 80% dintre copiii care suferă de pierderea auzului asociată cu zgomot in ureche 1 , potrivit unui raport recent.

Otovent® oferă o alternativă simplă și neinvazivă la antibiotice și intervenții chirurgicale în tratarea otitei seroase , prin utilizarea presiunii dintr-un balon pentru a ajuta scurgerea lichidului din ureche , acesta cauzand probleme de auz.

Caracteristici

Metoda Otovent ® este o dezvoltare modernă a metodei Valsalva / Politzer și are următoarele caracteristici pozitive.

Funcție în două sensuri

Atât faza de inflație pasivă, cât și faza activă de deflație permit deschiderea tubului Eustachian. Faza inflației este faza în care balonul este umflat prin intermediul unei nări. Faza de deflație este faza în care aerul se scurge din balon în nară.

Trebuie remarcat faptul că, în 70% din cazuri, se obține un rezultat bun al tratamentului după faza de inflație, deci încercați întotdeauna să utilizați numai faza de inflație. Dacă presiunea din urechea copilului nu este egalizată de faza de inflație, utilizați atât faza de inflație, cât și faza de deflație.

Funcția de control

Majoritatii copiilor le place să umfle baloane. Aspectul ludic al metodei Otovent ® ajuta copilul sa accepte tratamentul. În timpul inflației prin nas folosind balonul medical testat, se creează o presiune terapeutică. Cu alte cuvinte, este ușor pentru părinți să verifice dacă copilul a efectuat corect tratamentul.

Autotratament

Copiii mai mari care au învățat să utilizeze metoda pot să efectueze ei înșiși tratamentul cu Otovent ® . Nu au fost demonstrate în studii clinice efecte negative, și nici au fost raportate de la niciuna dintre cele 20 de țări în care copiii și adulții sunt în prezent tratati cu metoda Otovent ®

Utilizata corect, metoda Otovent ® oferă un ajutor eficient copiilor cu otita medie seroasa / otita medie cu efuziune (SOM / OME). Circa 50% dintre copiii în vârstă de la trei ani in sus prezintă o normalizare sau un vid parțial mai scăzut în urechea medie.

Otovent® a îmbunătățit viața a mii de copii din Marea Britanie cu pierderea auzului, conform unui raport recent

Raportul, publicat recent în CMAJ (Canadian Medical Association Journal) 2 , a constatat că, copiii care utilizează Otovent au prezentat mai puține zile cu simptome legate de otita seroasa la ambele urechi la una și trei luni, comparativ cu cei care nu au făcut-o. Raportul a constatat, de asemenea, că Otovent este o alternativă eficientă la utilizarea inutilă și ineficientă a antibioticelor la copiii cu această afecțiune.

Otita seroasa este o afecțiune comună care afectează în jur de 200.000 de copii în fiecare an în Marea Britanie și este cea mai frecventă la copiii sub vârsta de 10 ani . Se produce atunci când un lichid lipicios, umple urechea mijlocie și determină copilul să dezvolte dificultăți de auz.

Procesul, realizat de Dr. Williamson de la Universitatea din Southampton , a implicat 320 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 11 ani, care au avut istorii recente de otita seroasa la una sau ambele urechi. Copiii care au utilizat Otovent au experimentat mai puține zile cu simptome la o lună și trei luni, comparativ cu cele care nu au făcut-o.

În fiecare an, mii de copii care prezinta aceasta afecțiune suferă o intervenție chirurgicală pentru a li se introduce în urechi diafragme, aceste operatii fiind motivul numărul unu pentru anestezia generală la copii.

Otovent® este singurul tratament clinic dovedit, non-chirurgical și nemedicamentos pentru otita seroasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

captcha

Please enter the CAPTCHA text